Muharrem Usta: "Bu işin sonu güzel olacak"

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta'dan çarpıcı Süper lig ve transfer açıklaması.

Muharrem Usta: "Bu işin sonu güzel olacak"
Muharrem Usta sosyal medya üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Arda Turan üzerinden Spor Toto Süper Lig'i eleştirdi. Usta, transfer eleştirilerine ise ilginç cevap verdi. 

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, A Milli Takım'ın, Fransa'da düzenlenen Avrupa Şampiyonasında aldığı sonuçlarla ilgili olarak tespitte bulundu. Şampiyonada büyük eleştirilere maruz kalan Arda Turan üzerinden Spor Toto Süper Lig'i eleştiren Usta, kendisine ait Twitter hesabından şu ifadelere yer verdi, 

"Ne Arda... ne de bir başkası günah keçisi yapılmamalı. Avrupa'da başarısız görünümün nedeni kulüp takımlarımızın dip yapmasıdır", "Çek maçıyla evimize dönebiliriz. Ama... belkide yine bir son dakika sürprizi ile turu geçebiliriz. Önemli olan sonuç değil sebeplerdir." 

Usta, yeni sezonla ilgili olarak yapılan transfer eleştirilerine ise , "Daha dün gibi... KAP diye diye adeta afyonlanarak dibi gördük. Panik yok! O-la-cak. Bu işin sonu güzel olacak" sözlerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler