Muharrem Usta: "Başarımıza kamuoyu karar verecek"

Başkan Muharrem Usta'dan 50. yıl açıklaması.

Muharrem Usta: "Başarımıza kamuoyu karar verecek"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta 50. Yılda şampiyonluk hedefi ile ilgili açıklamalarda bulundu.


Başkan Usta, "Yönetime gelenlerin hesapları olacak o hesaplara göre davranış modelleri olur. Kimileri benim bir sonraki seçime de girmem lazım, kazanmam lazım der. Bizim arkadaşlar kendi içimizde konuştuğumuzda Trabzonspor'a gelen bir yönetimin illa devam edecek diye endişesi olmamalı. Başarı dediğiniz şey göreceli şeydir. Eğer yarınlarla ilgili hesap yapıyorsak 50. yıl hesabı yapmayız. Biz başarılı olup olmama noktasında kamuoyunun gözünde başarılıysak devam etme hakkını görürüz, görmeyiz bu başka birşey. 50. yılda şampiyon oldu olmadı diyerek bir şeye bağlayamayız. 50. yılda bizim iddiamız iyi bir takım olmasıdır. Bundan niye pişman olayım. Doğal birşeydir. Başarılı olup olmadığımıza kamuoyu karar verecek. Özetle gelecek endişesi taşımayan bir yönetimiz, böyle bir hesap kitabımız yok." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler