Muharrem Usta Akyazı için tarih verdi

Başkan Muharrem Usta Akyazı stadı ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu.

Muharrem Usta Akyazı için tarih verdi
Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta Akyazı stadı ile ilgili olarak açıklamalarda bulunarak tarih verdi.

Stattan ziyade yepyeni bir spor alanına kavuşacaklarını belirten Bordo-Mavili kulübün patronu, “Çalışmalar hızlı şekilde sürüyor. Hiçbir aksilik yok. Sürekli gelişmeleri takip ediyoruz. Sağolsun Trabzonlu Bakanlarımız da yakından ilgileniyor. Herkes bir işin ucundan tutmaya çalışıyor. Yeni stadımız, yeni sezonun ilk seyircili maçına yetişecek. Bu da 4.haftaya denk geliyor. Taraftarlarımız merak etmesin. Çok olağanüstü bir gelişme olmadığı takdirde Akyazı Stadı planlanan zamanda açılacak” ifadelerini kullandı.

Usta taraftarlara da seslenirken, “Türkiye’de olağanüstü bir tesis ortaya çıkıyor. 41 bin 61 kişilik stat. Kombine alan taraftarlarımıza forma hediye edeceğiz. Herkesin maça formayla gelmesini istiyorum. Bambaşka bir atmosfer yaratalım” şeklinde konuştu.

Muharrem Usta, "Trabzonspor hem sahada, hem masada, hem de kasada güçlüdür. Güçlü olmaya devam edecektir, ekonomik sıkıntılarımız var, bunları aşmaya çalışıyoruz. Aştığımız zaman, her şeyiyle çok güçlü bir Trabzonspor'u hayal eden taraftarlar bunu görmeye başlayacaklardır" dedi..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler