Muhammet Demir gol atacağından emin

Süper Lig'de bu akşam oynanacak Gençlerbirliği, Trabzonspor maçında bordo mavililerin gol umudu olan Muhammet Demir, şanssızlığını kırmak istiyor.   İlk 11'de sahaya çıkması beklenen Muhammet Demir, şu ana kadar yalnızca Akhisar'a 1 gol atarken Gençlerbir

Muhammet Demir gol atacağından emin
Süper Lig'de bu akşam oynanacak Gençlerbirliği, Trabzonspor maçında bordo mavililerin gol umudu olan Muhammet Demir, şanssızlığını kırmak istiyor.
 
İlk 11'de sahaya çıkması beklenen Muhammet Demir, şu ana kadar yalnızca Akhisar'a 1 gol atarken Gençlerbirliği karşısında takımına atacağı golle katkı yapmanın hesabını yapıyor. 
 
Maça çok iyi hazırlandığını belirten Muhammet, gol atacağına inandığını ve bir gol atarsa gerisinin de geleceğini söyledi. Teknik Direktör Hami Mandıralı'da özellikle Erkan,Marin ve Özer gibi hücumcularından genç golcüye saha içinde destek olmaları yönünde talimatlar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor