Muhammet Demir 11 yaptı

Devre arasında Gaziantepspor'dan Trabzonspor'a transfer edilen Muhammet Demir Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada attığı 2 gol ile takıma katkı yaptı. Ligin ilk yarısında Gaziantepspor

Muhammet Demir 11 yaptı

Devre arasında Gaziantepspor'dan Trabzonspor'a transfer edilen Muhammet Demir Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Hüseyin Avni Aker stadında Çaykur Rizespor ile oynanan karşılaşmada attığı 2 gol ile takıma katkı yaptı.

Ligin ilk yarısında Gaziantepspor ile çıktığı 18 karşılaşmada 7 gol kaydeden Muhammet, Bordo mavili forma ile 13 karşılaşmada 4 gol kaydetti. Golcü oyuncu Trabzonspor'da Akhisar Belediyespor'a 1, Gençlerbirliği'ne 1 gol atma başarısı göstermişti.
 
Toplam gol sayısını 11'e çıkaran Muhammet Demir, ligde Kasımpaşa'dan Eren Derdiyok, Osmanlıspor'dan Ndıaye ve Bursaspor'dan Tomas Necid ile 8. sırada yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler