Muhammet Beşir geri döndü

Haber61 Spor Servisi Trabzonspor’un genç futbolcularından Muhammet Beşir uzun bir aranın ardından forma şansı buldu. Sadi Tekelioğlu’nun bordo mavili takıma kazandırdığı ve sahada kaldığı kısa sürelerde attığı gollerle dikkat çeken Muhammet Beşir, Hami Ma

Muhammet Beşir geri döndü

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un genç futbolcularından Muhammet Beşir uzun bir aranın ardından forma şansı buldu.

Sadi Tekelioğlu’nun bordo mavili takıma kazandırdığı ve sahada kaldığı kısa sürelerde attığı gollerle dikkat çeken Muhammet Beşir, Hami Mandıralı’nın teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından adeta formayı unutmuştu.

5 hafta boyunca forma şansı bulamayan Muhammet, Mandıralı tarafından yedek kulübesine de alınmıyordu. Cardozo’nun sakatlığının olması nedeniyle Gençlerbirliği deplasmanına götürülen genç futbolcu maçın ikinci yarısında şans buldu. Trabzonspor taraftarının dikkatle takip ettiği Muhammet, daha fazla oynayabilmek için çalıştığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor