Meriç: "Akyazı Stadı, bir milat olacak"

Gençağa Meriç, Akyazı stadının milat olacağını söyledi.

Meriç: "Akyazı Stadı, bir milat olacak"
Trabzonspor yöneticisi Gençağa Meriç Akyazı Stadının camia için milat olacağını söyledi.

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Gençağa Meriç, Akyazı Stadı'nın kendileri için bir milat olacağını söyledi.

Meriç, yapımı devam eden Akyazı Stadı'nın hem sportif hem de ekonomik açıdan kulübe katkı sağlayacağını belirtti.

Trabzonspor'un ekonomik anlamda durumunun ortada olduğunu ifade eden Meriç, "Spor kulüplerinde olmazsa olmaz sürdürebilir bir ekonomik yapıdır. Trabzonspor'da böyle bir yapı yok. Her şey temlikli ve gelen para direkt temliklere gidiyor. Bunun için biz yöneticiler çok çalışacağız. Gelir getirici projeler üretip kulübe ek gelirler getirmemiz lazım." dedi.

Akyazı'da yapılan stadyumun isim hakkı ve başka sponsorluklarla kulübün ekonomik olarak rahatlayabileceğini anlatan Meriç, "Gerçekten Trabzonsporluların kulüplerine sahip çıkması gerekir. Akyazı'da kombine ve locaların satışına başlayacağız. Taraftarların, camianın bunlara sahip çıkması, talip olması lazım. 121 loca var ve bunu 20 günde satmalıyız. Bizi rahatlatacak gelir bekliyoruz. Yakın zamanda sponsorluklar gerçekleşebilir." diye konuştu.

"STAT YETİŞİR"

Meriç, Akyazı Stadı'nda aralıklarla gezdiklerini ifade ederek, şöyle devam etti:

"Gelecek sezon başında seyircisiz oynama cezamız var. Hemen Akyazı'ya geçmeyeceğiz. Stat yeni sezona yetişir. Teknik olarak yetişmemesi mümkün değil. Olağanüstü bir şey olacak ki yetişmeyecek. Finansman sıkıntısı olacak ki yetişmesin ama öyle bir sorun da yok. Cezalarımızı tamamladıktan sonra yeni stadımıza geçeceğimizi düşünüyoruz. Bunları söylemek bizi heyecanlandırıyor."

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Statların sportif başarı için de önemli olduğunu kaydeden Meriç, "Beşiktaş, stadı ile ayağa kalktı. Ciddi bir loca satışı yaptılar. Son 3 maçlarını orada oynadılar. Ciddi gelir elde ettiler. Seyircilerini de arkalarını aldılar, o rüzgarla, havayla şampiyon oldular. Biz de yeni stadımızda büyük başarılar yaşamak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Meriç, yeni stadın yeni bir başlangıç olacağını ifade ederek, "Yeni statlar bütün kulüpler için bir milattır. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş için de öyle oldu. İnşallah Akyazı da bizim için bir milat olacak." diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler