Mehmet Ekici: "Çalıştığım hocaların..."

Mehmet Ekici Trabzonspor'da yeniden göreve gelen Ersun Yanal hakkında açıklamalarda bulundu.

Mehmet Ekici: "Çalıştığım hocaların..."
Trabzonspor'a geldiği ilk sezon attığı firikikler ve performansı ile büyük katkı sağlayan Mehmet Ekici geçtiğimiz sezon yaşadığı şassız sakatlıklar sonrasında istenileni verememişti.

Mehmet Ekici, dört gözle 2016-2017’yi beklerken, Ersun Yanal dönemine dair çarpıcı açıklamalar yaptı. Bordo-Mavililer’de 3. kez göreve gelen Yanal hakkında konuşan Ekici özetle şu ifadeleri kullandı:

“Çalıştığım en iyi hocaların başında Ersun Yanal geliyor. O Trabzonspor’un başındayken bana büyük bir güven aşılamıştı. Sahada özgüvenle oynamamı ve oyunumu geliştirmemi sağladı. Bayern Münih ve Werder Bremen gibi takımlarda oynadım. Ersun hocanın, çalışma tarzıyla Avrupa’daki teknik adamlardan farkı yok. Her zaman hücumu düşünen ve futbolcusunun oyundan zevk almasını sağlayan bir teknik adam.” (Fanatik)
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor