Medel'de bir rakip daha!

Medel'e bir takımın daha talip olduğu belirtiliyor

Medel'de bir rakip daha!
Trabzonspor'un transferi için Inter'le anlaştığı ve kendisine teklif sunarak beklemeye geçtiği Gary Medel'e Valencia'nın da teklif yapmaya hazırlandığı belirtildi.

Sky Italia'da yer alan habere göre; Tigres, Boca, CSKA ve Trabzonspor ile anlaşamayan Gary Medel için Valencia devreye girdi. Haberde; Medel'in Avrupa'da oynamak istediği için Boca Juniors ve Tigres'i reddettiği iddiası yer aldı. Şilili futbolcunun, Trabzonspor'a transferine ise hevesli olmadığı kaydedildi. Avrupa'da oynamak isteyen Gary Medel için Valencia'nın teklif hazırlığında olduğu ve önümüzdeki günlerde Inter ile görüşme yapacakları ileri sürüldü.

MUHARREM USTA'DAN MEDEL AÇIKLAMASI

Savunmanın göbeğine bir oyuncu alacaklarını ifade eden Muharrem Usta, şöyle konuştu:"Stoperde ilk sırada Gary Medel var. Inter ile Medel konusunda anlaştık ancak Konfederasyonlar Kupası nedeniyle Rusya'da olması görüşmelerimizin geç başlamasına sebep oldu. Dün menajeriyle görüştük. Bir gün daha süre istedi. Tekrar görüşeceğiz. Onu da isteyen 1-2 kulüp var. Onları da değerlendiriyorlar. Biz de fiyatla ilgili son noktaya gelmeye çalışıyoruz. Özetle oraya bir oyuncu lazım. Burak'ın olup olmamasına göre tablo şekilleniyor. Burak olur ve Medel veya başka bir stoper alırsak transferi kapatabiliriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor