Medel can sıkmaya başladı!

Trabzonspor alternatiflere yönelmeyi planlıyor

Medel can sıkmaya başladı!
Haber61 Spor Servisi

Gelecek sezon zirve yarışında olacak bir takım kurma çabasında olan Trabzonspor yönetimi stoper için düşünülen ve kulübüyle anlaşmaya varılan Gary Medel'den vazgeçmek üzere...

Inter'le bonservis konusunda anlaşma sağlayan bordo mavili kulüp Gary Medel'e ilettiği teklif sonrasında beklemeye geçmişti. Sürekli olarak Trabzonspor'dan ek süre isteyen tecrübeli futbolcunun bir türlü olumlu veya olumsuz kararını bildirmemesi bordo mavili yöneticilerin canını sıktı. Bazı kulüplerden de teklif aldığı bilinen Medel'in fiyat yükseltebilmek için beklediği öne sürülürken Trabzonspor'un bu isimden umudunu kesmeye başladığı kaydedildi.

Trabzonspor'un Medel'de artık ısrarcı olmayacağı belirtilirken ondan gelecek haber beklenmeden alternatif isimler üzerinde çalışmaların başladığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor