Mandıralı'nın istatistikleri can sıktı

Trabzonspor'da Muharrem Usta'nın başkan olmasının ardından teknik direktörlük görevine getirdiği Hami Mandıralı, ikinci kez geldiği kulüpte bu kez başarılı olamadı   2013-14 sezonunun 20. haftasında Mustafa Akçay'ın yerine geçen Hami Mandıralı, bu dönemde

Mandıralı'nın istatistikleri can sıktı
Trabzonspor'da Muharrem Usta'nın başkan olmasının ardından teknik direktörlük görevine getirdiği Hami Mandıralı, ikinci kez geldiği kulüpte bu kez başarılı olamadı
 
2013-14 sezonunun 20. haftasında Mustafa Akçay'ın yerine geçen Hami Mandıralı, bu dönemde iyi bir performans göstererek 14 maçta 6 galibiyet 6 beraberlik ve 1'i hükmen olmak üzere 2 kez yenilgi gördü. Bu dönemde 24 puan toplayan Fırtına 1.71 puan ortalaması yakaladı. Mandıralı geldiğinde 9. sırada olan bordo mavili takım ligi 53 puanla 4. bitirerek Avrupa Ligi'ne katıldı.
 
Bu sezon Sadi Tekelioğlu'nun yerine 18. hafta sonunda göreve gelen Hami Mandıralı takımı 24 puanla 10. sıradayken aldı. Bu dönemin ardından ligde 11 maçta 4 galibiyet, 6 yenilgi ve 1 beraberlik alındı. Bu istatistikle bordo mavililer 29. hafta sonunda 37 puanla 11. sırada yer aldı.
 
Karadeniz Ekibi, Mandıralı'nın bu ikinci döneminde 1.18 puan ortalaması yakaladı ve ayrıca Avrupa hedefinden de uzaklaştı.
 
Öte yandan Tekelioğlu döneminde Türkiye Kupası'nda grubundan lider olarak çıkan bordo mavililer Mandıralı ile son 16 turunda kupaya veda etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor