Mandıralı'dan gençlere özel ilgi

Trabzonspor'da sezon sonunda görevden ayrılması beklenen teknik direktör Hami Mandıralı zamanının büyük bölümünü gençlere ayırıyor.   Kadroya aldığı gençlerle antrenmanlarda özel olarak ilgilenen, sık sık yanlarına giderek onlara yapmaları gerekenleri akt

Mandıralı'dan gençlere özel ilgi
Trabzonspor'da sezon sonunda görevden ayrılması beklenen teknik direktör Hami Mandıralı zamanının büyük bölümünü gençlere ayırıyor.
 
Kadroya aldığı gençlerle antrenmanlarda özel olarak ilgilenen, sık sık yanlarına giderek onlara yapmaları gerekenleri aktaran Bordo-Mavililer’in hocası, idmanlar dışındaki vakitlerde de camianın yıldız adaylarına hayat dersleri veriyor.
 
Trabzonspor formasının değerini ve kentin bu takımdan beklentilerini en iyi bilin isimlerden olan Mandıralı, deneyimlerini tek tek öğrencileriyle paylaşıyor, sporcuların özel hayatında dikkat etmesi gereken noktalarla ilgili çok önemli detaylar aktarıyor. Hami Mandıralı’nın kalan haftalarda yine kadrodaki gençlere olabildiğince fırsat vermesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler