Mandıralı: ‘iyi niyetli bir şekilde…”

Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, beklentilere cevap vermek için teknik heyet ve futbolcularla iyi niyetli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.   Trabzonspor dergisine açıklamalarda bulunan Mandıralı, bazen futbolda beklentilerin altında kalınab

Mandıralı: ‘iyi niyetli bir şekilde…”
Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, beklentilere cevap vermek için teknik heyet ve futbolcularla iyi niyetli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.
 
Trabzonspor dergisine açıklamalarda bulunan Mandıralı, bazen futbolda beklentilerin altında kalınabildiğini ve bunu bu sezon fazlasıyla yaşadıklarını belirterek, sorumluluklarının farkında olduklarını, her maç sonrası Trabzonspor’u daha iyi nasıl yapabileceklerinin gayretini gösterdiklerini, takımı camiaya yakışır bir şekilde maçlara hazırladıklarını, bu sezon hiç yaşanmadığı kadar sakat ve cezalı futbolcuların olduğunu ve bunların kendilerini olumsuz etkilediğini, bu süreçten çıkmakta zorlandıklarını, kalan haftaların oyuncuların geleceği ile ilgili belirleyici olacağını, bu sebeple kalan haftaların kazanmaktan başka bir şey düşünmeyen bir Trabzonspor’un kötü geçen sezonu unutturmak için büyük fırsat olacağını söyledi.
 
Alt yapı gerçeğinden uzaklaşmayacaklarını belirten Mandıralı, genç oyuncuları antrenmanlara ve maç kadrolarına dahil ederek geleceğin Trabzonspor’una hazırlamanın başlıca görevleri olduğunu, gelecek yıl şampiyonluk hedefine yürürken gençlerin de bu başarının içinde olması, alt yapıdan gelen ve her kategoride forma giymiş biri olan kendisini de mutlu edeceğini ifade etti.
 
Mandıralı, Yönetim kurulunun geleceğe dönük projelerinin kendisini çok heyecanlandırdığını, büyük mutluluk ve hüzünlerin yaşandığı sayısız kupaların kaldırıldığı Hüseyin Avnİ Aker’e veda edilecek olan son sezonda taraftarların desteğinin çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor