Leipzig'de Alexander Sörloth kabusu sürüyor!

Trabzonspor'dan transfer olan Sörloth gündemden düşmüyor.

Leipzig'de Alexander Sörloth kabusu sürüyor!

Trabzonspor'da gösterdiği müthiş performans ile rekor bir ücrete Alman ekibi Leipzig'e transfer olan Alexander Sörloth, attığı gollerle değil kaçırdıkları ile gündem olmaya devam ediyor. Öte yandan Fenerbahçe'den sorunlu şekilde ayrılan Max Kruse Almanya'da şov yapmaya devam ediyor.

Alexander Sörloth'ta son dakika gelişmesi. Transferin en çok konuşulan ismi olan Trabzonspor'da gol krallığı yaşayan 24 yaşındaki Norveçli gol makinesi gündemden düşmüyor.

Alman ekibine rekor fiyatla transfer olan Sörloth beklentilerin altında kaldı. Alman basının eleştiriler yönelttiği yıldız isim bir türlü golle tanışamadı.

Almanya Bundesliga'da Leipzig, Arminia Beilefeld'i konuk etti. Mücadelede tüm gözler Norveçli yıldıza çevirldi.

Sörloth müsabakaya ilk 11'de başladı. Leipzig'de Angelino 29. dakikada takımını öne geçirdi.

İlk yarı 1-0 Leipzig'in üstünlüğü ile tamamlanırken C. Nkunku 49. dakikada skoru 2-0 yaptı.

Leipzig farka koşarken penaltı atışı yakaladı. Penaltıyı ise gol hasreti süren Sörloth kullandı.

Norveçli yıldız, 73. dakikada penaltıdan yararlanamadı. Sörloth penaltı sonrası büyük yıkım yaşadı.

75. dakikada F. Klos, Arminia Beilefeld adına golünü kaydetti. Mücadeleyi Leipzig 2-1 kazandı. Bu sonuçla Leipzig 20 puanla 2. sırada yer alırken Arminia Beilefeld 4 puanla küme düşme potasında yer aldı.

10'DA 0 ÇEKTİ

Bundesliga’da 8 ve Şampiyonlar Ligi’nde 2 olmak üzere toplamda 10 maçta forma giyen Norveçli santrfor, bu maçlarda gol atamadı, asist de yapamadı. Süper Lig’in son gol kralı olan oyuncu yeni adresinde sıfır çekti.

TATMİN ETMEDİ 

Crystal Palace ve Trabzonspor için paylaştırılan 20 milyon euroluk bonservis bedeliyle Alman ekibinin yolunu tutan 24 yaşındaki santrforun Bundesliga’daki performansı tatmin etmedi.

KRUSE ŞOV DEVAM EDİYOR 

Fenerbahçe ile olan sözleşmesini tek taraflı fesheden Max Kruse Alman ekibi Union Berlin'e transfer olmuştu. Max Kruse kısa sürede büyük beğeni kazandı.

Almanya Bundesliga'da 9. hafta karşılaşmasında Union Berlin, Frankfurt'u konuk etti. An der Alten Försterei Stadyumu'nda oynanan müsabaka 3-3'lük beraberlikle sonuçlandı.

Union Berlin'in gollerini 2. dakikada Andrich ve 6.(Penaltı) ile 82. dakikalarda Max Kruse kaydetti. Frankfurt'un gollerini ise 27. ile 37. dakikalarda Andre Silva ve 79. dakikada Bas Dost attı.

11 GOLE KATKI 

Alman yıldız son 9 maçta 6 gol 5 asistlik bir performans gösterdi.

Bu sonucun ardından 3 maçlık galibiyet serisi sona eren Union Berlin, 16 puanla 6. sırada yer aldı. Üst üste 4. beraberliğini alan Frankfurt ise 12 puanla 9. sırada yer buldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor