"Kucka taraftarın kahramanı olur"

Durica, Kucka'ya kefil oldu ve transfer için çok çaba sarfetti

"Kucka taraftarın kahramanı olur"
Kucka’nın transfer sürecinde Başkan Muharrem Usta ile sürekli diyalog halinde olan Jan Durica, Bordo-Mavili ekibin patronuna “Kucka, çok yararlı bir transfer olmakla kalmaz. Taraftarın kahramanı olur” dedi.

Kucka’nın Trabzonspor’a gelmesinde büyük rol oynayan hatta Başkan Muharrem Usta’nın transferin ardından teşekkür ettiği Jan Durica, bu anlaşma için yoğun mesai harcadı. Karadeniz ekibinin patronu, Slovak futbolcu için vatandaşı Durica’dan sürekli görüş aldı.

Tecrübeli savunmacı, 29 yaşındaki yıldızın çok karakterli biri olduğunu ve takımı sahiplenerek, elinden geleni yapacağını söyledi. Kucka’nın, Slovakya’da çok tanınan ve piyasası olan bir futbolcu olduğunu vurgulayan tecrübeli oyuncu, “Kucka, kulübün hedefleri ve menfaatleri için elinden geleni yapar. Sosyal ilişkileri çok kuvvetli olduğundan dolayı adaptasyon sorunu da yaşamaz. Orta sahanın her bölgesinde forma giyebilir ve savaşçı özelliklerinin yanında sahada kreatif işler de yapabilir” dedi.

‘Asla pes etmez’

Takıma kazandırılması halinde genç futbolculara da iyi bir örnek olacağını dile getiren Durica, “Kucka, sorunsuz bir futbolcu. Sahada sonuna kadar mücadele eder ve asla pes etmez. Milli takımın da kilit bir parçası. Eğer onu Trabzonspor’a getirirsek, çok yararlı bir transfer olmakla kalmaz yılın transferi olur” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor