Kaptan Onur Kıvrak: Tıpkı eski futbolcularımız gibi...

Onur Kıvrak Haber61'e açıklamalarda bulundu

Kaptan Onur Kıvrak: Tıpkı eski futbolcularımız gibi...
Haber61 Spor Servisi - Özel

Vira grubunun etkinliğinde Trabzonspor kaptanları Onur Kıvrak ile Uğur Demirok taraftarlarla bir araya geldi.

Onur Kıvrak burada Haber61’e özel açıklamalarda bulundu. Şehir gezilerinin devam edeceğini belirten kaptan, Göztepe maçı için taraftara da çağrıda bulundu.

Onur şöyle konuştu;

Bu olması gerekn bir şey. Daha önce yapılması gereken birşeydi. Sorumlusu benim. Eski futbolcularımızın yaptığı gibi. Taraftarla şehirle içiçe olmak. Bizi çok güzel ağırladılar. Çok mutlu olduk. Vira grubuna buradaki herkese teşekkür ederim. Bu gezilerimiz devam edecek. Hem iyi sonuçlar alarak gezmeye de devam edeceğiz. (Bayan taraftarın kendisine sarıldığında ağlaması üzerine) Çok teşekkür ederim, çok tarifsiz duygular bunlar. Canım kardeşim benim, bunları görünce insan mutlu oluyor.

Göztepe maçında bizi taraftarlar yalnız bırakmasınlar. Çok önemli bir maçımız. İnşallah kazanıp onları sevindiririz. Bizim tek amacımız onları mutlu etmek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor