İşte Trabzonspor'un son maçtaki hedefi

Süper Lig'de yarın akşam Trabzonspor sahasında ağırlayacağı Kasımpaşa karşısında 3 puanla sahadan ayrılmak istiyor. Bordo mavililer kötü geçen sezonu galibiyetle kapatmayı hedefliyor.   Süper Lig'in son haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Trabzonspo

İşte Trabzonspor'un son maçtaki hedefi
Süper Lig'de yarın akşam Trabzonspor sahasında ağırlayacağı Kasımpaşa karşısında 3 puanla sahadan ayrılmak istiyor. Bordo mavililer kötü geçen sezonu galibiyetle kapatmayı hedefliyor.
 
Süper Lig'in son haftasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Trabzonspor, tarihinin en fazla mağlubiyetini aldığı, ayrıca en farklı yenilgiyi de tattığı sezona veda ediyor. Bu sezon evinde oynadığı 16 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak en çok puanı iç sahada toplayan bordo mavililer, Kasımpaşa'yı mağlup etmeyi amaçlıyor.
 
Saat 20.00'de Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak mücadeleyi, Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek. Bordo mavililerin sakat, cezalı ve izinli oyuncuların fazla olması nedeniyle sahaya genç ağırlıklı bir kadroyla çıkması bekleniyor.
 
EKSİK OYUNCU SAYISI FAZLA
 
Süper Lig'de yarın evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Trabzonspor, bu maçta birçok oyuncusundan faydalanamayacak. Bordo mavili takımda Salih, Cardozo, Mehmet Ekici ve Yusuf Erdoğan kart cezası, Muhammet Demir, Erkan, Bosingwa ve Onur izinli olmaları, Ramazan ise sakat olduğu için son maçta forma giyemeyecek. Hafif sakatlıkları bulunan Güray, Douglas ve Akakpo’nun ise oynayıp oynayamayacağı belirsizliğini koruyor.
 
Ayrıca kadro dışı bırakılan Sefa ve Özer’in dışında hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek gönderilen Fatih ile Marin de bu maçta olmayacak. Kasımpaşa karşısına birçok oyuncusundan yoksun çıkacak olan Trabzonspor’da kadronun çoğunluğunu altyapıdan A takıma katılan genç oyuncular oluşturacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler