İsmail Köybaşı: Çocukken o otobüsün peşinden koşuyordum...

Trabzonspor'da İsmail Köybaşı maç sonunda konuştu

İsmail Köybaşı: Çocukken o otobüsün peşinden koşuyordum...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Hatayspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldığı maçın ardından bordo mavililerde İsmail Köybaşı açıklamalarda bulundu.

İsmail şöyle konuştu;

Bu ailenin bir parçası olduğum için çok mutluyum. Davetime icabet ettikleri için kaptanımızın huzurunda hepsine teşekkür ediyorum. Hocamıza teşekkür ediyorum. Benim hayalimi gerçekleştirdiler. Ben bir gün o otobüsün peşinden koşan çocukken bugün o otobüsün içinde şampiyon oyuncu olarak oraya gittim. Çok duygulandım. Hepsini çok seviyorum bütün takımı. Çok güzel bir aileyiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Birbirimizin dertlerine derman oluyoruz. Her koşulda birbirimize destek oluyoruz. Futbol gelip geçici hayat devam ediyor. Hayatınız boyunca unutmayacağınız anılar var. Biz o anıları biriktiriyoruz. Bu güzel takımın bir parçası olarak hissettirdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor