İbanez Korkuttu

İbanez taraftarı böldü

İbanez Korkuttu

Şampiyonlar Ligi elemelerinde Ludogorets’e 4-2 yenilerek elenen Kızılyıldız’da son maçına çıkan Ibanez penaltıdan bir gol kaydetse de performansı ile taraftarda görüş ayrılıkları yarattı.

Kendi sahasındaki maça deplasmanda aldığı 2-2 lik sonucun avantajıyla sahaya çıkan Kızılyıldız’da Trabzonspor’un transferi Luiz ibanez ilk 11’de yer aldı ve 120 dakika sahada kaldı.

Maçın hemen başında 17. Dakikada 1-0 öne geçen Kızılyıldız arka arkaya yediği gollerle ilk yarıyı 2-1 geride kapattı. 61. dakikada İbanez’in ayağından kazandığı penaltı golüyle beraberliği sağlayan Kızılyıldız maçı uzatmaya götürmeyi başardı.
Uzatma dakikalarında turu getirebilecek gol için hücumda etkili olmaya çalışan Kızılyıldız İbanez’in kanadından geliştirilen 2 atakta yediği gollerle 4-2 mağlup oldu ve elendi.

Hücuma çıkışlarda etkili görünen Arjantinli solbek maç boyunca sol kenarı hücumda etkili kullanmasına rağmen özellikle uzatma dakikalarında savunma performansı ile bir kısım taraftarda soru işaretleri yarattı.

İşte maçın özeti;

Sosyal medya üzerinden görüşlerini paylaşan bir kısım bordo mavili taraftar 3-5-2 sistemi ile sahada yer alan Kızılyıldız’ın kazanmak zorunda olması nedeniyle İbanez’in daha çok hücumda göründüğünü ve savunmadaki hatalarının olmasının normal karşılanması gerektiğini savunurken bir kısım Trabzonspor taraftarı da defansif anlamda ortaya koyduğu performans nedeni ile tedirginlik yaşadı.

27 yaşındaki oyuncu için transfer edileceğinin duyurulduğu dönemde de defansif olarak etkisiz olduğu yönünde eleştiriler gelmiş ve bordo mavili kurmaylar dikkatli olmaları konusunda uyarılmıştı.


Ludogorets Kızılyıldız maçının ardından atılan bazı twitler





HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler