Hubocan oynamak için sabırsız

Hubocan yeniden formasını almak istiyor

Hubocan oynamak için sabırsız
Trabzonspor'da cezası sona eren 32 yaşındaki stoper Tomas Hubocan, Göztepe maçında oynamak için sabırsızlandığını söyledi.

F.Bahçe derbisi öncesi gördüğü kırmızı kart nedeniyle teknik heyetten özür dileyen Hubocan, kendisini ilerleyen haftalarda affettireceğini de belirtti. Slovak oyuncunun, F.Bahçe derbisindeki atmosferden uzak kaldığı için de oldukça üzgün olduğu öğrenildi. Son haftalarda savunmadaki eksikler nedeniyle sıkıntı yaşayan teknik direktör Rıza Çalımbay, Hubocan ve Çek sol bek Filip Novak'ın geri dönecek olması nedeniyle rahat bir nefes aldı.

AHMET SAĞ BEKTE
Ancak bu kez sağ bek Pereira'nın kart cezalısı konumuna düşmesi nedeniyle savunma kurgusunu yeniden değiştirecek olan Çalımbay, son haftaların formda ismi Kamil Ahmet Çörekçi'ye ise oldukça güveniyor. Kamil Ahmet asıl mevkisi sağ beke geçecek..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor