Hami Mandıralı’nın yüzü derbilerde gülmedi

Trabzonspor, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde İstanbul’un büyük takımları karşısında galibiyet elde edemedi.   Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Fenerbahçe ile Pazar günü Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya gelecek olan bordo mavililer

Hami Mandıralı’nın yüzü derbilerde gülmedi
Trabzonspor, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde İstanbul’un büyük takımları karşısında galibiyet elde edemedi.
 
Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında Fenerbahçe ile Pazar günü Hüseyin Avni Aker stadında karşı karşıya gelecek olan bordo mavililer Mandıralı yönetiminde İstanbul’un büyük takımları Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile yaptığı 4 müsabakada galibiyet sevinci yaşayamadı.
 
Hami Mandıralı 2013-14 sezonunun 20. Haftasında Mustafa Reşit Akçay’ın istifası ile göreve başlarken ilk olarak Fenerbahçe ile karşılaştı. Maçın 23. dakikasında bordo mavililerin 1-0 geriye düştüğü karşılaşma yaşanan olaylar nedeniyle tatil edilmiş ve Trabzonspor 3-0 hükmen mağlup sayılmıştı. Bu maçın sonrasında Trabzonspor Galatasaray’ı konuk etmiş ve 4-1 mağlup olmuştu. 
 
Bu sezonda ise Şota Arveladze’nin ardından takımın başına getirilen Sadi Tekelioğlu’nun görevden ayrılması sonrasında 18. Hafta itibari ile ikinci kez takımın başına geçen Mandıralı yönetiminde Beşiktaş ve Galatasaray maçları oynayan Trabzonspor Beşiktaş’a 2-0, Galatasaray’a ise 2-1 mağlup oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler