Hami Mandıralı yine kadro sıkıntısı yaşıyor

Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle çok sıkıntı yaşayan Hami Mandıralı biraz rahatlamaya başlamışken yine aynı sıkıntı baş gösterdi. Göreve geldiği günden beri cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle ideal kadro kurmakta zorlanan Trabzonspor Teknik

Hami Mandıralı yine kadro sıkıntısı yaşıyor

Sakat ve cezalı oyuncular nedeniyle çok sıkıntı yaşayan Hami Mandıralı biraz rahatlamaya başlamışken yine aynı sıkıntı baş gösterdi.

Göreve geldiği günden beri cezalı ve sakat oyuncuların çokluğu nedeniyle ideal kadro kurmakta zorlanan Trabzonspor Teknik Direktörü Hami Mandıralı, Çaykur Rizespor maçı öncesi yine benzer tabloyla karşı karşıya kaldı. 
 
Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek Trabzonspor'da, Teknik Direktör Hami Mandıralı kadro sıkıntısı yaşıyor. Göreve geldiği günden beri ideal kadro kurmakta zorlanan genç teknik adam, Hüseyin Avni Aker'de konuk edeceği rakibi karşısında kadro sıkıntısı yaşıyor.
 
Performans eksikliği nedeniyle takımdan ayrı çalışmaları istenen Erkan Zengin, Özer Hurmacı, Cavanda, Sefa Yılmaz, Markon Marin ve Fatih Atik'ten istifade edemeyecek olan Hami Mandıralı savunma bölgesinde ciddi sorun yaşıyor. Mustafa Yumlu ve Akakpo'nun sakatlıkları nedeniyle durumlarının belirsiz olması Aykut Demir'in ise Eskişehirspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek olması genç teknik adamı defans bölgesinde arayışa itti. Mustafa Yumlu ve Akakpo'nun durumlarında maç gününe kadar düzelme olmaması halinde Mandıralı'nın Bosingwa ve Douglas ikilisine bu bölgede forma vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler