Hami Mandıralı için Usta kararını verdi!

Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Trabzonspor'da en çok tartışılan isimlerin başında gelen Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın kaderi netleşmeye başladı. Taraftarlarca üst üste alınan kötü sonuçların sorumlusu olarak gösterilen Hami Mandıralı hakkında aç

Hami Mandıralı için Usta kararını verdi!

Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Trabzonspor'da en çok tartışılan isimlerin başında gelen Teknik Direktör Hami Mandıralı'nın kaderi netleşmeye başladı.

Taraftarlarca üst üste alınan kötü sonuçların sorumlusu olarak gösterilen Hami Mandıralı hakkında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, basın mensuplarıyla yaptığı sohbet toplantında genç hocayla sezon sonuna kadar çalışacaklarını söyledi.

Trabzonspor'da sorunun teknik direktör olmadığını dile getiren Usta dünyanın en iyisi de getirilse sonucun farklı olmayacağını belirterek " Sistemsel nedenlerden ötürü kötü gidiş var. Mandıralı ile 1.5 yıllık bir sözleşmemiz var. Bu sezonu ve bu süreci onunla bitireceğiz. Düşüş olan bir yerde devre arasında gelerek teknik direktör olmak kolay değil. " ifadelerini kullandı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor