Hakemlerin Trabzonspor mesaisi erken başladı

Hazırlık maçında bile aynılar

Hakemlerin Trabzonspor mesaisi erken başladı
Trabzonspor, hazırlık maçında Bursaspor'a 3-0 yenildi. Slovakya ve Macaristan'da oynadığı 6 hazırlık maçını da rakiplerini ezerek deviren Fırtına'yı yıkan golleri 22. dakikada Batalla (pen), 54'te Necid (pen) ve 68'de Faty kaydetti. Maça çok iyi başlayan bordo-mavili takımın farklı yenilmesine neden olan ise hakem Onur Karabaş oldu. 20'de Okay Yokuşlu ile mücadele eden Merter Yüce yerde kaldı. Hakem ağır bir kararla penaltı verdi. 53'te Necid, Uğur'un ile girdiği ikili mücadele yerde kaldı hakem yine skandal bir kararla penaltı verdi. 68'de Faty'nin kafa golü de bariz ofsayttı. Aynı hakem Trabzonspor'un aynı pozisyonlarında penaltıları vermezken, taraftarların büyük tepkisine maruz kaldı. Bursaspor, hakem hata yapsa da özellikle ikinci yarıda çok iyi oynayarak lige hazır olduğunu gösterdi.

ÖFKE SELİ: BU BİZİM KADERİMİZ
Geçen yıl hakem hatalarından çok dert yanan Trabzonspor'un hazırlık maçında da taraftarlar hakeme isyan etti. Bursaspor'a çalınan iki penaltı da bordo- mavili taraftarları isyan etti. Hakem Onur Karabaş'ın verdiği kararlardan sonra tansiyon yükseldi ve sahaya yabancı maddeler atıldı. Bazı taraftarların Başkan Muharrem Usta'ya "Bu düzen böyle mi devam edecek" diye sitem ettiği görüldü. Bordomavililer sosyal medyadan da "Bu bizim değişmeyen kaderimiz. Daha lig başlamadan hakkımız yenmeye başladı. Ne yaparsak yapalım bu hakemlerle nereye kadar gidebiliriz" yorumları yapıldı.

TARAFTAR ÇOŞTU
Trabzonspor, yeni sezon öncesi İstanbul'da taraftarı için şölen düzenledi. Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Bursaspor ile yapılan hazırlık maçı öncesi gerçekleştirilen şölende, bordo-mavili taraftarlar eğlenceli dakikalar yaşadı. Trabzonspor'un tarihinin gösterildiği video ile başlayan etkinlikler kapsamında İmera, Karmate, Melih Kahveci, Yüksel Baltacı ve Zeynep Başkan şarkılarla taraftarları coşturdu..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor