Güneş, Mehmet Ekici'nin peşinde iddiası!

Trabzonspor'un orta sahadaki yıldızı Mehmet Ekici, bu sezon kötü bir performans sergilese de bir çok takımın transfer listesinde yer almayı sürdürüyor. Ekici, bordo maili takımda kalacağını ısrarla söylese de transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyo

Güneş, Mehmet Ekici'nin peşinde iddiası!
Trabzonspor'un orta sahadaki yıldızı Mehmet Ekici, bu sezon kötü bir performans sergilese de bir çok takımın transfer listesinde yer almayı sürdürüyor. Ekici, bordo maili takımda kalacağını ısrarla söylese de transfer iddiaları ortaya atılmaya devam ediyor.
 
Yıldız oyuncu ile ilgili son olarak Hürriyet'te bir transfer iddiasına yer verildi.
 
İddiaya göre; Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş Mehmet Ekici'yi kadrosunda görmek istiyor. Güneş'in bu durumu yakın çevresiyle paylaştığı ve iki kulübün yöneticilerinin yakın zaman içerisinde pazarlık masasına oturabileceği öne sürüldü.
 
Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından ismi sık sık Erkan Zengin'le anılan Siyah-Beyazlılar'ın Trabzonspor'daki asıl hedefi ortaya çıktı. Kulübe menacerler tarafından önerilen Erkan Zengin'e teknik direktör Şenol Güneş'in olumsuz raporu sonrasında kapıları açmadan kapatan yönetimin, gizli gündeminde Mehmet Ekici'nin bulunduğu öğrenildi.
 
Şenol Güneş'in yakın çevresinden alınan bilgiye göre, başarılı hocanın da tecrübeli orta saha oyuncusunu takımında görmek istediğini bizzat açıkladığı bildirildi.
 
Trabzonspor'da geçen sezon ödeme konusu ve takım içinde yaşanan kavgalar sebebiyle Trabzonspor'dan ayrılma kararı alan Mehmet Ekici için o süreçte Beşiktaş devreye girmişti. O dönem Trabzon Başkanı olan İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ı aramış ve "Biz oyuncumuzla sorunları çözeceğiz. Dostluk bozulmasın" diyerek aradan çıkmalarını istemiş ve o dönem transfer gerçekleşmemişti. Şimdi tarafların Başkanlar düzeyinde bu konuyu görüşmesi bekleniyor.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler