Gencağa Meriç’ten transfer açıklaması

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Gencağa Meriç yapılacak transferler ve gönderilecek oyuncular hakkında açıklamalarda bulundu.

Gencağa Meriç’ten transfer açıklaması
Trabzonspor başkan yardımcısı Gencağa Meriç transfer gündemiyle ilgili Haber61.Net spor servisine önemli açıklamalarda bulundu.
Başkan yardımcısı Meriç yaptığı açıklamada, Özer Hurmacı konusunu çözüme kavuşturduklarını belirterek, Özer Hurmacı ile alacaklarına karşılık sözleşmemizi fesih ettik. Özer fesih imzasını attı başkanın imza atmasını bekliyoruz. Başkan da sözleşme ye imza atarsa işlem yürürlüğe girecek dedi.

Trabzonspor’un genç oyuncularından Yusuf yazıcı ve Batuhan Artarslan’a gelen transfer iddialarını da değerlendiren Meriç, bu oyunculara gelen bir teklif yok. Teklif gelse bile bu oyuncuları kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Trabzonspor’da gelecek vadeden oyuncuları kadrolarında tutacaklarını belirten Meriç, yönetim olarak bu oyuncuları satmak gibi bir düşüncelerinin bulunmadığını belirtti.

Eskişehirspor’da forma giyen kaleci Boffen’in transfer iddialarını da cevaplayan Meriç, Boffen’in gündemlerine gelmediğini belirterek, eğer Esteban’a çok iyi bir teklif gelirse  bu teklifi değerlendirmeye alırız ve kaleci arayışlarına başlarız dedi. Teknik direktör Ersun Yanal ile yaptığımız görüşme sonrası Estaban’ın kalmasına karar verdik Esteban ile yola devam edeceğiz dedi.

Trabzonspor başkan yardımcısı Gencağa Meriç yapılacak transferler hakkında da bilgi verdi. Meriç başkan Usta bu hafta içinde anlaşma sağladığımız 3-4 oyuncunun isimlerini açıklayacak. Transfer listemizin ilk sırasında bulunan oyuncularla planlanan görüşmeler devam ediyor. Yapılan görüşmeler olumlu devam ediyor dedi.

Yabancı transferi konusunda çok ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirten Meriç, Türkiye’de yaşanan bombalı saldırılar nedeni ile oyuncular gelmek istemiyor bu anlamda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını belirtti.

Tuncay Lakot / Haber61.Net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor