Gençağa Meriç: "Taraftarlardan tek isteğimiz sabır..."

Gençağa Meriç önemli açıklamalarda bulundu.

Gençağa Meriç: "Taraftarlardan tek isteğimiz sabır..."
Yeni sezondan umutlu olduklarını söyleyen Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç, "Taraftarlar sabırlı olsun, maçlara gelip takımlarını desteklesin. Onlar üzerine düşeni yapsın, sonrası bizde" dedi.

ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ

Gençağa Meriç, yeni sezon öncesi taraftarlardan sabır ve destek istedi. Yeni sezondan umutlu olduklarını söyleyen Meriç, "Yeni sezonda çok iyi mücadele eden, teknik kapasitesi çok yüksek bir takım izleyeceğiz. Ersun hoca da takımı çok iyi hazırladı. Taraftarlarımız takımı izlerken mutlu olacak. Ersun hoca da, biz de çok umutluyuz. Hazırlıklar iyi geçti. Taraftarlar sabırlı olsun, maçlara gelip takımlarını desteklesinler. Onlar üzerine düşeni yapsınlar, sonrası bizde. Devre arasında veya önümüzdeki sezon bu takımın üzerine takviye yaparak şampiyonluğa oynayacağız" diye konuştu.

"GELİRLERİ ARTIRACAĞIZ"

Gelir gider dengesini gözeterek çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Meriç, "UEFA bize 22 milyon Euro’luk bir bütçe sınırı koymuştu. Mevcut kadro şuan 23 milyon civarında. Gelirleri artırmamız lazım. Bu şekilde zaten sorun olmuyor. Gelirlerin yukarıya çıkmasıyla ilgili de ciddi projeler var. Ekonomik açıdan, sportif ve personel açısından biz geldikten sonra kulüpte kurumsallık oluştu. Tabii ki eksiklerimiz var. Göreve geldiğimizde kulüpte darmadağın bir ortam vardı. Birlikteliği sağladık. Herkes birbirine güveniyor ve yardımlaşıyor. Bu ekip, takım gerçekten iyi şeyler yapacak" dedi.

"SCOUT EKİBİ OLAĞANÜSTÜ ÇALIŞTI"

Scout ekibinin de olağanüstü bir çalışma ortaya koyduğuna dikkat çeken Meriç, "Scout ekibinin bize sunduğu hiçbir oyuncuda hayal kırıklığı yaşamadık. Hepsi iyi ve Trabzonspor’a fayda sağlayacak kalitede. Ekip yeni ama sanki yıllardır bir arada gibi. Bu ekibi kısa sürede oluşturduk ve biraz daha geliştireceğiz. Gelecek yıl daha da detaylı çalışacağız. Dünya’nın her yerinden genç ve takıma destek sağlayacak, maliyeti düşük oyuncuları bulup bize sunacaklar. Bu ekip iyi iş çıkaracak. Buna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

"YÖNETİM 65 MİLYON CEBİNDEN VERDİ"

Kulübün ekonomisini sürdürülebilir bir hale getirdiklerine dikkat çeken Gençağa Meriç, "Biz geldiğimizde ekonomi yerle birdi. Gelirlerin tamamına yakını temlik altında, kulübün kasasına 1 lira girmiyordu. Bütçeyi daralttık, ek gelir yarattık. Yöneticilerin katkısı ve bankadan ilave limit açarak sürdürülemez olan bütçeyi döndürülebilir hale getirdik. Yöneticiler şu ana kadar 65 milyona yakın ödeme yaptı. Bunda en büyük payı başkan Muharrem Usta kendi cebinden verdi. Yeni sezonda kesinlikle ödemelerde bir sorun olmayacak. Oyuncuların moral motivasyonunu yüksek tutacağız" dedi.

"KARTAL'DA TAPU ALACAĞIZ"

Kulübün gelirlerini artıracak projeler üzerinde çalıştıklarını da belirten Meriç, "Kulübün gelirlerini yukarıya çekmek için çalışmalarımız var. Yeni stat gelirleri, loca, kombine ve forma satışlarıyla gelirleri artıracağız. Kartal projemizde de sona yaklaştık. Çok yakın zamanda gelir getirecek. Stat açılmadan buradan da gelir sağlamaya başlarız. Satın alma işlemleri son aşamada. Kullanımı Trabzonspor’da. Tapusunu alacağız ve geliştirdiğimiz projeyi faaliyete geçireceğiz" diyerek açıklamalarını tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor