Galibiyet hasreti büyüyor! Trabzonspor zirveden uzaklaşıyor

Trabzonspor 5 maçtır kazanamadı

Galibiyet hasreti büyüyor! Trabzonspor zirveden uzaklaşıyor
Süper Lig’in 19’uncu haftasında öne geçtiği maçta sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor, lig ve kupada oynadığı son 5 resmi maçtan da galibiyet çıkaramadı.

En son 16 Aralık 2017 tarihinde Süper Lig’in 16’ncı haftasında sahasında Bursaspor’u 1-0 mağlup eden bordo-mavililer, sonraki 3 lig maçında sırasıyla Kardemir Karabükspor ile 1-1, Atiker Konyaspor ile 2-2 ve Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı. Bu süreçte Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda da Atiker Konyaspor ile karşı karşıya gelen Trabzonspor, deplasmanda 1-1 berabere kaldığı rakibine evinde oynanan rövanş karşılaşmasında 1-0 mağlup oldu. Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden bordo-mavililer, 19’uncu haftadaki Fenerbahçe beraberliğinin ardından zirvenin de 11 puan gerisine düştü.

ZİRVEDEN 2 PUAN DAHA UZAKLAŞTI

Ligin 18’inci haftasında zirve ile arasında 9 puan fark bulunan Trabzonspor’un 19’uncu haftada sahasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından zirve ile arasındaki fark daha da açıldı. Öne geçtiği maçta son dakikalarda kalesinde gördüğü golle sahadan 1 puanla ayrılan bordo-mavililer, hem galibiyeti elinden kaçırdı, hem de 19’uncu hafta sonunda zirve ile arasındaki puan farkı 11’e yükseldi. Sezona büyük umutlarla başlayan ve zirveyi hedefleyen Trabzonspor’da yarışın uzağına düşmenin de üzüntüsü yaşanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor