Fransızlardan Trabzonspor İddiası - Djourou

Franssız gazete Djourou transferinde Trabzonspor'un önde olduğunu bildirdi.

Fransızlardan Trabzonspor İddiası - Djourou

Fransızlar’ın dünyaca ünlü gazetesi L’Equipe, bordo-mavililerin, Hamburg kulübü ile sözleşmesi biten 30 yaşındaki Johan Djourou’ya teklif yaptığını ve Montpellier’in işini bozduğunu duyurdu. Bordo mavililer bu transferde bir adım önde.


Yeni sezonda şampiyonluk kadrosu kurmak için çalışmalarını tam gaz sürdüren bordo-mavililerle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Fransızlar'ın dünyaca ünlü gazetesi L'Equipe, Trabzonspor'un Hamburg ile sözleşmesi biten Fildişi asıllı İsviçreli stoper Johan Djourou'ya teklif yaptığını ileri sürdü. Haberde, Fransız takımı Montpellier'in bir süredir görüştüğü serbest statüdeki oyuncuyla pazartesi sözleşme imzalanmasının beklendiği ama Trabzonspor'un bu transferi bozduğu kaydedildi. Karadeniz ekibinin tecrübeli futbolcuya Fransızlar'dan daha yüksek bir maaş önerdiği vurgulanırken, oyuncunun da bu noktada kafasının karıştığı ifade edildi. Montpellier'in 30 yaşındaki yıldıza 4 yıllık sözleşme önerdiği ve hafta sonuna kadar cevap beklediği özellikle seslendirildi. 1987 doğumlu ünlü oyuncu, Arsenal'de bir süre oynadıktan sonra Hannover'a kiraya verilmişti.

İSVİÇRE İLE 67 MAÇA ÇIKTI, 2 GOL ATTI

Buradan da Hamburg'a kiralanan Johan Djourou, 2014-15 sezonunda bu takımın kadrosuna bonservisiyle birlikte dahil oldu. Geçtiğimiz yıl sözleşmesi sona eren oyuncunun artık bonservisi elinde. Djourou, en iyi sezonu 2011 yılında Arsenal formasıyla yaşamıştı. Tecrübeli futbolcu, İsviçre Milli Takımı ile çıktığı 67 maçta rakip fileleri 2 kez sarstı. Bu transferin gerçekleşmesi halinde İnter'in 29 yaşındaki ünlü stoperi Medel gündemden tamamen düşmüş olacak.



Fransızlardan Trabzonspor İddiası - Djourou
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler