Flaş Onur sözleri! Galatasaray'ın dev teklifi...

İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde 2. başkan olarak görev yapan ve daha sonra yönetimden ayrılan Sebahattin Çakıroğlu, Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşananların asla tasvip edilemeyeceğini ancak diğer taraftan 5 yıldır yaşanan sürecin de saldırıyı yapanlar

Flaş Onur sözleri! Galatasaray'ın dev teklifi...
İbrahim Hacıosmanoğlu döneminde 2. başkan olarak görev yapan ve daha sonra yönetimden ayrılan Sebahattin Çakıroğlu, Trabzonspor Fenerbahçe maçında yaşananların asla tasvip edilemeyeceğini ancak diğer taraftan 5 yıldır yaşanan sürecin de saldırıyı yapanlara fatura edilmemesi gerektiğini söyledi.
 
Kulüpler Birliği'nin protesto kararını eleştiren Çakıroğlu "  5 yıldır neredeydiniz? Şimdi çıkmış utanmadan "2 dakika düşün" eylemi yapıyorsunuz" dedi.
 
Radyospor'a konuşan Çakıroğlu, Kaptan Onur'a küfredenlerin onursuz şereften yoksun kişiler olduğunu söyledi. Onur'un büyük paralar teklif edilmesine rağmen Trabzonspor'dan ayrılmadığını vurgulayan Çakıroğlu "Galatasaray bildiğim kadarıyla 10 milyon Euro teklif etti. Engellemeseydik Hacıosmanoğlu, Onur'u Galatasaray'a satmıştı. Onur şimdi Galatasaray forması giyiyordu'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler