Flaş iddia! Trabzonspor Sosa'nın alternatifini buldu

Trabzonspor, Brezilyalı oyuncuyu transfer listesine aldı.

Flaş iddia! Trabzonspor Sosa'nın alternatifini buldu

Jose Sosa ile henüz anlaşamayan Trabzonspor, alternatif oyuncu için arayışlarına devam ediyor. 

Brezilya basınında Vene Casagrande imzalı habere göre; Trabzonspor, Brezilya Serie A Ligi ekiplerinden Bahia takımında forma giyen ön libero oyuncusu Flávio Medeiros da Silva'yı transfer etmek isitiyor. 

1.2 milyon Euro

Haberde, Fırtına'nın Bahia ile görüşmelerini sürdürdüğü ve oyuncunun değerinin yaklaşık olarak 1.2 milyon Euro (7,3 milyon Brezilya Reali) olduğu belirtildi. 

9 maç 2 asist

Bahia Kulübü ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki oyuncu; 2019-2020 sezonunda forma giydiği 9 maçta 2 asist kaydetti.

Flavio kimdir?

Brezilya Santos doğumlu, 177 boyunda ve ön libero mevkisinde görev yapan Flavio, daha önce EC Vitoria U20, Ferroviaria, Boavista ve Santo Andre formaları da giymişti. Oyuncunun danışmanlığını Antoniu's Assesoria yapıyor.

Flavio, 2019-2020 sezonunda forma giydiği maçlarda merkez orta saha sol mevkisinde görev yaptı. 1 kez de On numara mevkisinde forma giydi. Her iki ayağını da kullanabiliyor.

(Ajansspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler