Fenerbahçe maçı öncesi futbolcuları böyle motive etti

İşte TRabzonspor Teknik Direktörü Eddie Newton'ın motivasyon konuşması.

Fenerbahçe maçı öncesi futbolcuları böyle motive etti

Trabzonspor’da gözler tamamen Fenerbahçe deplasmanına çevrildi. İngiliz çalıştırıcı, taktik idmanlara moral motivasyon konuşmalarını da eklerken, zaferin rotasını da çizip oyuncularına aktardı. Eddie Newton, takımla yaptığı toplantıda, Öncelikle galibiyete inanın. Sahada azminizi gösterin. Son olarak da sabırlı olun." ifadesini kullandı.

Karadeniz Fırtınası kötü gidişata son vermek için Fenerbahçe karşılaşmasını büyük bir fırsat olarak görüyor. Bordo-mavili takımda teknik direktör Eddie Newton da öğrencilerini bu mücadeleye teknik, taktik yönden hazırlarken işin motivasyon kısmına da büyük önem veriyor. İngiliz çalıştırıcı, galibiyetin 3 ana maddeden geçtiğini öğrencilerine aktardı.

1- İNANÇ
Rakibimiz sezona çok iyi başladı. Yeni transferleri çabuk uyum sağladı. Kazanarak devam ettikleri için motivasyonları da yüksek. Ancak biz Trabzonspor'uz. Bu maçı önce kafanızda kazanın. Galibiyete inanın. Bu inanç size sahada yardımcı olacak.

2- AZİM
Hepiniz tüm hafta boyunca bu derbi karşılaşması için çok çalıştınız. Sahada işler iyi de gidebilir, kötü de gidebilir. Siz azminizden bir şey kaybetmeyin. Ayaklarınız yere sağlam bassın. Siz güçlü durdukça rakip de her geçen dakika bizden çekinecek.

3- SABIR
Fenerbahçe'nin ne yaptığından, ne oynayacağından çok bizim sahaya nasıl bir karakter koyacağımız önemli. 90 dakika boyunca sabırlı olun. Çalıştığımız taktikleri sakin kalarak sahaya yansıtabilirsiniz. Rakibin eksiklerinin üzerine bu şekilde gideriz.

.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor