Eski oyuncusundan Trabzonspor'a müjde

Geçtiğimiz sezonun başında Spartak Moskova'dan büyük umutlarla Trabzonspor'a transfer edilen kaldığı bir sezonda istenilen performansı gösteremeyen ve bu sezon başında Lorient'e satılan Waris Majeed'den müjde geldi. Burak Yılmaz'ın Çin'e gitmesiyle 2 mily

Eski oyuncusundan Trabzonspor'a müjde

Geçtiğimiz sezonun başında Spartak Moskova'dan büyük umutlarla Trabzonspor'a transfer edilen kaldığı bir sezonda istenilen performansı gösteremeyen ve bu sezon başında Lorient'e satılan Waris Majeed'den müjde geldi.

Burak Yılmaz'ın Çin'e gitmesiyle 2 milyon euro kazanan bordo-mavililerin sezon başında 4.5 milyon euro'ya Lorient'e sattıkları Ganalı oyuncu Waris'e Premier Lig ekibi West Bromwich talip oldu.

Lorient formasıyla 25 maçta 13 gol atan Waris'in 10 milyon euro'ya satılması gündemde. Bu gerçekleşirse bir sonraki satıştan yüzde 15 pay alma hakkı olan Trabzonspor 1.5 milyon euro daha alacak..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor