Eski futbolcular Trabzonspor'u ve maçı değerlendirdi

Tuncay Soyak ve Semavi Uzun'dan Fenerbahçe Trabzonspor maçı öncesi değerlendirme

Eski futbolcular Trabzonspor'u ve maçı değerlendirdi

Süper Lig'in 6'ncı haftasında oynanacak Fenerbahçe - Trabzonspor maçı öncesinde bordo mavililerin eski futbolcuları Trabzonspor'un bu sezonki performansını ve kritik mücadeleyi değerlendirdiler. 

Trabzonspor ile 5 şampiyonluk yaşayan efsane futbolculardan Tuncay Soyak, "Trabzonspor sezona iyi başlayamadı, bunun en büyük nedenlerin birisi de sezon bittiğinde sezon planlamasının olmaması. Lig bittiğinde gidecek oyuncular ve transfer edilecek oyuncular belirlenir. Trabzonspor bunu yapamadığı için lige iyi başlayamadı. Yapılan 5 transfer de 5 haftalık süreçte yeterli görünmedi. Sörloth'un gidişi sonrası yeri doldu mu o da muallakta kalır. Planlanmanın olmaması, yanlış transfer politikası... Gidecek oyuncular zaten belliydi. Geride kalan 5 haftada tatmin edici tek oyun Gaziantep FK maçı görünebilir. Yeni Malatyaspor maçı kazanılmasına rağmen tatmin etmedi. O nedenle Fenerbahçe maçı için umutlu değilim. Fenerbahçe bizden iyi durumda. Fenerbahçe maçları her zaman farklıdır. Trabzonspor'un kendisine gelmesi için Fenerbahçe maçı bir şans olabilir. Trabzonspor Fenerbahçe'yi yenerse yeniden lige döner ve şampiyonluğa oynayabilir ama bu vaziyette Fenerbahçe'yi yenmesi çok zor" dedi. 

Trabzonspor'un eski futbolcuları maçı değerlendirdi

UZUN: FENERBAHÇE MAÇINDAN ALINACAK 3 PUANLA TRABZONSPOR ÇIKIŞA GEÇER

Trabzonspor'un eski futbolcusu Semavi Uzun da, takımda yeni oyuncuların olmasına rağmen iyi bir takım kurulduğuna vurgu yaparken, "Lige çok iyi başlayamadık ama Trabzonspor her zaman şampiyonluk potası içinde olmak zorundadır. En kısa zamanda Trabzonspor o potada yer alacaktır. Yarın da Trabzonspor için çok önemli bir müsabaka oynanacak. Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağız. Fenerbahçe maçından alınacak 3 puanla takımın çıkış yapacağına inanıyorum. Takımda şu anda birbirini tanımayan isimler var ancak bu tanıma işi olacaktır. Alınacak 1-2 galibiyetle bunun ardının geleceğine inanıyorum. İyi oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Yarınki maçta Trabzonspor'a başarılar diliyorum. Benim de profesyonel olarak ilk maçım 1992 yılında Trabzonspor- Fenerbahçe maçıydı. İnşallah yarın da iyi bir galibiyetle bu işe noktayı koyarız" açıklamasında bulundu.

Trabzonspor'un eski futbolcuları maçı değerlendirdi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler