Eski Asbaşkan Hacısalihoğlu: 2011 şampiyonluğunu yolda bulmadık

Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Göztepe maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Eski Asbaşkan Hacısalihoğlu: 2011 şampiyonluğunu yolda bulmadık

Haber61 / Spor Servisi / Özel

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında evinde Göztepe'yi ağırlayan Trabzonspor'un maçına taraftarlardan büyük ilgi oldu. Maçı izlemek için Medical Park Stadyumu'na gelen Trabzonspor'un eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, maç öncesi Haber61'e açıklamalarda bulundu. 


"BAŞARI İÇİN HOCAYA DESTEK VERİLMELİ"

Rıza Çalımbay yönetimindeki Trabzonspor'un son günlerdeki durgunluğunu değerlendiren Hayrettin Hacısalihoğlu, "Bizim bilmediğimi olaylar olabilir. O nedenle hocaya destek vermek, başarının büyük kısmıdır." dedi.

"ŞU ŞARTLARDA BAŞARI, ÖDEMELERİN AKSATILMAMASIDIR"

Trabzonspor'un mali yük nedeniyle zor günler geçirdiğini hatırlatan Hacısalihoğlu, devre arasında transfer yapılmamasının doğru bir hamle olduğunu söyledi.

"Trabzonspor yönetiminin bana göre göreve geldiğinden beri yaptığı en doğru iş, devre arasında oyuncu almamak oldu. Bugünkü şartlarda alınacak oyuncunun faydası değil zararı olur" diye konuşan Hacısalihoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: "Kalitesi, kariyeri ne olursa olsun ekonomik anlamda bu kadar dar boğazdaki bir kulübe bir külfet daha yüklemek, ödemelerin aksanmasına neden olacağı için oyuncunun sahadaki ferdi olarak sağlayacağı katkıdan daha çok zarar, oyuncuların moralsizliği, isyanı, güvensizliği, aidiyet duygusunu kaybetmesi gibi şeyler yaratır. Bir de Trabzonspor'un bir hedefi yok. Trabzonspor'un şampiyonluğu hepimizin, taraftarın gönlünde olan şey ama şu halde bizim için başarı, ödemelerin aksatmadan yapılmasıdır. Bugünkü şartlarda şampiyonluk çok zor, imkansız demiyorum ama çok zor görünüyor. Şimdi biz şampiyonluk parolasıyla girdik ancak buna hazırlıklı olmak lazım, taraftarıyla, camiasıyla, basınıyla, futbolcusuyla, yönetimiyle, hepsiyle. 2011'ni biz yolda bulmadık. Kaç sene onun provası yapılarak, Türkiye kupasıyla, Süper kupayla yapılarak şampiyonluk yaşandı. Bakın bizden başka bir Anadolu kulübü daha lig şampiyonu oldu, aldı kupayı getirdi ve müzesine koydu. Bunu ne ekonomiye, ne desteğe, ne başarıya dönüştürebildi. Öyle şampiyonluğunu belki de faydası yok zararı var. Onun için şampiyonluğu iyi hesaplayıp, iyi hazırlayıp, iyi organize edip şampiyon olursanız kulübe çok büyük fayda sağlar."


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor