Erzurumspor başkanı Üneş’ten hakeme tepki: Net penaltı ve golümüz verilmedi

Erzurumspor başkanı Üneş Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Erzurumspor başkanı Üneş’ten hakeme tepki: Net penaltı ve golümüz verilmedi

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor, Süper Lig’in 9. Haftasında Erzurumspor ile karşılaştı. Karşılaşma sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Hüseyin Üneş hakemlerin kararlarına tepki gösterdi.

Üneş “Öncelikle her iki takımı da kutluyorum. Mevcut hava şartlarında oynanabilecek en iyi mücadele oldu. İzleyenlere keyif veren bir mücadele oldu. Kendi futbolcularımı mücadeleden dolayı Trabzonspor’u da galibiyetten dolayı kutluyorum. Puan alıp gitmek istiyorduk. Trabzonspor da yeni hocasıyla galibiyet istiyordu. Maçtan önce de hakem hakkın da sormuşlardı. Yeni hakemdi. Kendisine güvenmek istediğimizi belirtmiştik. Ama maalesef futbol sevenleri üzdü. Net penaltımız ve golümüz verilmedi. Eğer bugünkü gol faulse Galatasaray maçında ibrahim’e yapılan neydi?. Hakeme, MHK’ye ve TFF’ye sormak istiyorum. VAR’ın başındaki hakem aradı bir şey bulamadı. Hakemi çağırdı baktılar faulü verdiler. GS maçında ibrahim’e yapılan pozisyon bu kadar irdelenmedi. Bir penaltı pozisyonu var neden aynı maçta hakem irdelemedi. Türk futboluna yazık oluyor. Bugün Türk futbolu bir hakem daha kazandı hayırlı oldu. Bu mücadelenin sonrasın da puan kaybedip dönebilirdik ama bu kararlarla kaybettik üzgünüz. Biz mücadelemizi sürdüreceğiz. “

Koronavirüse yakalanan takımların hükmen mağlup sayılması konusunda sorulan soruyu da cevaplayan Üneş “Erzurumspor olarak kesinlikle karşıyız. Sezon başında alınmış olsaydı tamam ama 5. Hafta Hatay ile oynayacaktık ama futbolcularda koronavirüs çıktı maçımız ertelendi. Onlar artık kolay kolay yakalanmaz ama biz yakalansak 3-4 hafta oynayamayacağız bu Anadolu takımları için küme düşmek demektir biz o karara kesinlikle karşı duracağız. “ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor