Erzurumlu Şota Trabzonspor Fenerbahçe maçına geldi

Trabzonspor Fenerbahçe maçına gelen Erzurumlu Şota Haber61’i ziyaret etti.

Erzurumlu Şota Trabzonspor Fenerbahçe maçına geldi

Haber61 – Spor Servisi - Emrah Paça

 Aslen Erzurumlu olan ‘Şota’ lakaplı Trabzonspor taraftarı 57 yaşındaki Kemal Yiğit Fenerbahçe karşılaşmasını izlemek için Trabzon’a geldi. Daha önce geldiği maçlarda bordo mavililerin gol atması sonrasında yaşadığı sevinç kameralara yansıyan ve sosyal medyada izlenme rekoru kıran Yiğit, Trabzon’da izlediği maçları takımın kaybetmediğini belirterek Fenerbahçe maçını da kazanacaklarını söyledi.


Haber61’e açıklamalarda bulunan Kemal Yiğit 44 yıl önce yaşadığı bir olayla Trabzonspor’a adeta aşık olduğunu söyleyerek takımı canını verecek kadar çok sevdiğini ifade etti.

Trabzonspor sevdalısı Kemal Yiğit sözlerini şu şekilde sürdürdü;

ERZURUMLU’YUM AMA TRABZONSPOR SEVDALISIYIM

Doğma büyüme Erzurum Oltuluyum. Trabzon’la bir bağlantım yok. 44 Yıllık Trabzonsporluyum canımı verecek kadar çok seviyorum Trabzonspor’u. Trabzonspor bana güç heyecan veriyor. Trabzonspor başka takımlara benzemez. Trabzonspor İstanbul’un korkulu rüyası Anadolu’nun abisidir. İstanbul hegemonyasına son veren şampiyonlukları elinden alan ilk takım. Bir Erzurumlu olarak Trabzonspor ile gurur duyuyorum.

TRABZONSPOR’A AŞIK OLDUM

1974-75 sezonunda bizim bir kahvemiz vardı. Babam orada radyoda maç izlerken bende çay dağıtıyordum. Halit Kıvanç maçı anlatıyor. Dedi ki Karadeniz Fırtınası 3 Fenerbahçe 0. Halit Kıvanç bunu deyince bir kıza aşık olursunuz ya öyle bir şekilde beynimden kalbime bir kan damladı. Trabzonspor sevgisi böyle başladı. Yerimde duramadım. 44 yıldır Trabzonsporluyum. Ekonomimi ayarlıyorum. Trabzon’da oynanan maçlara geliyorum.

Erzurumlu Şota Trabzonspor Fenerbahçe maçına geldi

GELDİĞİM MAÇLARDA TRABZONSPOR KAZANDI

Ben geldiğim maçta Trabzonspor’umun kaybettiği görülmedi. Galatasaray maçına kadar Trabzonspor kötü gidiyordu. Geldim ben Trabzon’a maç için. Burada arkadaşlarım var. Temel Bey var. Dedi ki Kemal Abi o kadar yol geliyorsun, masraf ediyorsun da boşuna geldin. Dedim ki müdürüm; “ben bu maçı yenmen gidersem arabamı burada yakacağım.” Yeneceğiz dedim inanmadı. Yenersek dedi sana forma alacağım. Yendik maçı. Telefon açtı Kemal Abi adamsın dedi.  Trabzonspor sevdası benim için biçilmiş kaftan, gök mavi kanım bordo.

BORCU ÖDEYELİM

Trabzonspor’un borcunu ödemek isteyen taraftarlar varsa gelsinler. İki emekli maaşım 5 Bin TL tutuyor. Ben vermeye hazırım. Erzurum’da 32 Bin Trabzonspor taraftarı var. Onlarda öyle diyorlar. Onların öncüsü benim. Hepsinden biner TL alırım. Gerçek Trabzonsporlular var mısınız? Takımımızı borçtan kurtaralım. Destekleyelim.

ÇOCUKLARIM DA BENİM GİBİ

Deplasmanda Ankara’ya kadar gidebiliyorum. İstanbul’a da hiç gitmedim. Biz başka takımlar gibi oyunlarla galip gelmek istemiyoruz. Alnımızın teriyle sonuna kadar Trabzonsporluyuz. 3 Çocuğum var, onlar da benim gibi Trabzonsporlular. İstediğin gibi gidebilirsin diyorlar bana. Ben Trabzonspor’un aşığıyım. Beni kimse bundan döndüremez. Trabzon’da herkes beni davet ediyor. Passoligim de var. Büyük maçlara ve Trabzon’da oynanan maçlara gelmeye çalışıyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
26 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor