Ersun Yanal: Trabzonspor'un kaybedecek dakikası yok

Gelecek sezon için önemli bir yapılanmaya gidecek olan Trabzonspor, daha önce iki kez bordo mavililerde görev yapan Ersun Ynal ile yeniden anlaşarak teknik direktörlüğe getirdi.   Bordo-mavili kulüpten KAP'a yapılan açıklamada Ersun Yanal ile 2 yıllık anl

Ersun Yanal: Trabzonspor'un kaybedecek dakikası yok
Gelecek sezon için önemli bir yapılanmaya gidecek olan Trabzonspor, daha önce iki kez bordo mavililerde görev yapan Ersun Ynal ile yeniden anlaşarak teknik direktörlüğe getirdi.
 
Bordo-mavili kulüpten KAP'a yapılan açıklamada Ersun Yanal ile 2 yıllık anlaşma yapıldığı ve tecrübeli teknik adama ilk yıl için 1 milyon 450 bin euro, ikinci yıl için ise 1 milyon 800 bin euro verileceği öğrenildi.
 
Yanal ile yapılan anlaşmaya göre prim sisteminde de önemli değişikliklere gidilecek. Buna göre yeni transfer edilecek olan oyunculara ve aldıkları ücretler yeniden yapılandırılacak olan futbolculara, gelecek sezon için ilk 4'e girmemeleri durumunda ceza sistemi getirilecek. Bu ceza sisteminin yanı sıra başarılı bir sezonun geçirilmesi durumunda da ödül sistemi devreye sokulacak. 
 
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, 2 yıllık anlaşma sonrası ilk değerlendirmesini yaptı. Yanal, çalışmalara hemen başladıklarını ifade ederek, "Trabzonspor kötü bir sezonu geride bırakıyor. Buradan çıkarılması gereken tüm dersleri çıkaracağız. Takım içerisinde gerçekten çok kaliteli oyuncular mevcut. Ve artık bu oyuncular içerisinden bizimle hedefe yürüyecekleri belirleyeceğiz. Esas olarak çok söz üretmeyeceğiz, icraat yapacağız. Bunun için kaybedilecek bir dakika bile yok. Camianın önemli isimlerinden ciddi destekler aldım. Sorumluluğumun bilincindeyim çünkü Trabzonspor camiası bir başarı bekliyor. Bu başarı da ancak birliktelikten ve sabırdan geçiyor" dedi.
 
Fotomaç

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler