Ersun Yanal: "Savaşmadan olmuyor"

Trabzonspor’da 3. kez göreve gelen Ersun Yanal yayıncı kuruluştaki programda sorulan bir soru üzerine savaşan bir takım kurmak istediğini ve savaşmadan olmadığını söyledi.   Yanal açıklamasında, "Doğru bir takım yapılanması olacak. Futbolun gerektirdikler

Ersun Yanal: "Savaşmadan olmuyor"
Trabzonspor’da 3. kez göreve gelen Ersun Yanal yayıncı kuruluştaki programda sorulan bir soru üzerine savaşan bir takım kurmak istediğini ve savaşmadan olmadığını söyledi.
 
Yanal açıklamasında, "Doğru bir takım yapılanması olacak. Futbolun gerektirdikleri olacak... Savaşmadan olmaz bu işler, yapamazsınız... Mücadele etmeden olmaz, mücadele etmeyen de olmayacak. Trabzonspor 25 yıl önce İngiltere'de Leicester City'nin yaptığını başarmıştı. Önümüzdeki yıl hadi bunu yap dersen gerçekliği olmaz ama zamana yayılacaktır" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler