Ersun Yanal: "İstediğimiz oyuncuların..."

Ersun Yanal Trabzonspor'da olumlu bir seyir olduğunu söyledi.

Ersun Yanal: "İstediğimiz oyuncuların..."
Yeni sezon hazırlıklarını Slovakya'da sürdüren Trabzonspor'da hareketli bir haftanın yaşanması bekleniyor.

Bordo-Mavililer’in başkanı Muharrem Usta’nın sponsorluk açıklamasından sonra yaptığı, transferlerin gelecek hafta açıklanacağı duyurusu camiayı çok heyecanlandırmıştı. O transferlerin de bu hafta içinde tek tek kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor. En az 4-5 oyuncu hakkında bildirim yapılacak ve futbolcular da temmuz ayının son 10 günlük periyodunda Trabzon’a gelerek yeni takımlarına katılacak. Bu konuda yaşanan pozitif gelişmeleri teknik direktör Ersun Yanal da doğruladı.

İKİNCİ KAMP ÇOK ÖNEMLİ

Dün gece oynanan Euro 2016 Finali için Fransa’ya giden deneyimli hoca durumu soran yakın çevresine, “Çok olumlu bir seyir var. İstediğimiz oyuncuların önemli bir bölümüyle anlaşma noktasına gelindi. Bu İkinci etap kampı bizim için çok önemli. Eğer büyük bir aksilik olmazsa ikinci etapta istediğimiz şekilde, tam takım olabileceğimizi umuyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada Trabzonspor’da Başkan Muharrem Usta’nın önümüzdeki günlerde kurmaylarıyla İstanbul’da bir araya gelip gelişmeleri masaya yatıracağı da gelen haberler arasında. Cardozo başta olmak üzere, gidecek oyuncular için de menacerler Başkan Usta’nın dönüşünü bekliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor