Ersun Yanal hangi sistemi uygulayacak?

Trabzonspor'da 3. kez göreve gelen Ersun Yanal'ın takıma uygulayacağı oyun sistemi merak konusu oldu? Son yıllarda oynadığı futbolla taraftarını üzen ve bu sezon aldığı farklı saha sonuçlarıyla da tarihinin en karanlık günlerini yaşayan Trabzonspor'da Ers

Ersun Yanal hangi sistemi uygulayacak?

Trabzonspor'da 3. kez göreve gelen Ersun Yanal'ın takıma uygulayacağı oyun sistemi merak konusu oldu?

Son yıllarda oynadığı futbolla taraftarını üzen ve bu sezon aldığı farklı saha sonuçlarıyla da tarihinin en karanlık günlerini yaşayan Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın önümüzdeki sezon nasıl bir taktik benimseyeceği merak ediliyor. 
 
Trabzonspor'da futbolcuların sürekli değişen teknik adamlara uyum sağlayamaması nedeniyle şehirde dibe vuran futbolun, Teknik Direktör Ersun Yanal önderliğinde yeniden ayağa kaldırılması hedefleniyor.
 
TRABZONSPOR TARAFTARI MODERN BİR TAKIM İZLEYECEK
 
Denizlispor, Ankaragücü, Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Fenerbahçe'de oynattığı hücum futboluyla başarılı olan Ersun Yanal, antrenörlük kariyerinde bilimsel metotlara ve fiziksel antrenmanlara büyük bir önem veriyor. Çok koşan, çok mücadele eden ve savunma çizgisini öne çeken takımlar kurmasıyla bilinen Yanal, Karadeniz ekibinde iyi bir kadro mühendisliği yaparak hücum futbolunun güncel yöntemlerini Karadeniz ekibine adapte edecek sistem üzerinde duruyor.
 
SİSTEM BELLİ 
 
Bir taraftan gidecek oyuncularla ilgili çalışma yapan Yanal, bir taraftan da takıma dahil etmeyi planladığı isimler üzerinde yoğun bir çalışma temposu yürütüyor. Modern futbolun trend taktikleri olarak nitelendirilen 4-2-3-1 ve 4-3-3'ü kullanan Ersun Yanal, takımın maçlarında zorluk derecesine göre daha ofansif veya daha defansif bir takım kurgusu sahaya sürmenin planlarını yapıyor. Orta sahada sahayı dikine kat edebilen oyuncular üzerinde duran Yanal, topla birlikte kabiliyetli oyuncular tercih ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor