Ersun Yanal futbolcularla bir araya gelecek

Trabzonspor'da Ersun Yanal hafta başında oyuncularla bir araya gelecek.

Ersun Yanal futbolcularla bir araya gelecek
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal hafta başında oyuncularla biraraya gelecek.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Trabzon'a gelmesiyle birlikte takımla birlikte çalışmalara başlayan oyuncularla ilk toplantısını yapacak. Önemli mesajlar vermesi beklenen Yanal'ın, gelecek sezonla ve kuracağı takımla ilgili oyunculara fikirlerini aktaracağı belirtildi. Tatilin artık geride kaldığını ve sıkı bir çalışma temposuna gireceklerini oyuncularına aktaracak olan tecrübeli teknik adam, hazırlık kampında bütün oyunculardan yeteneklerini antrenmanlara yansıtmasını isteyecek.

MUHARREM USTA VE ERSUN YANAL TRABZON'DA BİR ARAYA GELECEK

Trabzonspor Kulüp Başkanı Muharrem Usta ve Teknik Direktör Ersun Yanal, gelecek hafta başında Trabzon'da bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacak. Transfer süreci boyunca günlük görüşmeler yaparak sıkı bir çalışma temposu sürdüren ikili, transferde gelinen son nokta ve takımda kalacak ve gidecek oyuncuların durumlarını değerlendirileceği toplantıda Teknik Direktör Ersun Yanal, oluşturmak istediği kadro üzerinde Usta ve yönetim kuruluna fikirlerini aktaracak. Takıma kazandırılacak oyuncularla ilgili olarak başkan yardımcısı Nevzat Aydın'da, yapılan transfer görüşmeleriyle ilgili olarak son durum hakkında bilgi verecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor