Ersun Yanal farkını hissettirdi

Trabzonspor'da Ersun Yanal farkını hissettirdi.

Ersun Yanal farkını hissettirdi
Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal Slovakya kampında  saha içinde agresif ve disiplinli, saha dışında da güler yüzlü duruşuyla farkını hissettirdi.

Teknik direktör Ersun Yanal, 3 Temmuz'da başlayan ve dün sona eren 14 günlük Slovakya kampında futbolcularına 'Patron benim' mesajını net bir şekilde verirken, agresif ve disiplinli yapısı kadar güleryüzü ile de Samorin'in yıldızı oldu. Çalışma saatleri dışında oyuncularına oldukça güler yüzlü davranan Yanal, antrenmanlarda ise agresif ve disiplinliydi.

Yanal, Samorin kentindeki kampta futbolcularına 3'ü kros, 4'ü salon olmak üzere toplam 26 antrenman yaptırdı. Bazı günler sabah 06.30'da kalkan futbolcular, yoğun idman temposundan 21.00'de yenilen akşam yemeğinden sonra istirahate çekildiler. İdmanların ilk 20 dakikasını basına açan Yanal'ın daha önceden de bilinen agresif, baskılı, prese dayalı, ofansif yönü yüksek oyun anlayışını takıma adapte etmeye çalıştığı gözlendi.

Yanal oyuncularını özellikle futbolu hızlı oynamaları konusunda uyararak, "Oyunu yavaşlatmayın. Bireysel yeteneklerinizi kullanın ama yavaş asla oynamayın. Çabuk düşünün ve çabuk oynayın. Ayrıca zor yerine basit olanı seçin. O zaman hata riski de az olur" diye konuştu. Teknik direktör Ersun Yanal'ın yeni sezonda 4-2-3-1 veya 4-3-3 sistemleri ile oynaması ve forvet hattında görev yapacak isimleri de hareketli oyunculardan yana tercih etmesi bekleniyor.
.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler