Ersun Yanal: "Dik oynayın"

Trabzonspor'da Ersun Yanal oyuncuları uyardı.

Ersun Yanal: "Dik oynayın"
Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kamp çalışmalarında bordo mavili futbolculara özellikle mücadeleci olmaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Slovakya’nın Samorin kasabasında 1’inci etap kamp çalışmalarını sürdüren Trabzonspor’da Ersun Yanal fırtınası esiyor. Kampa tempolu başlayan bordo mavililerde deneyimli teknik adam zaman zaman çalışmaları durdurarak, "Topu kaybettiğinizde asla mücadeleyi bırakmayacaksınız. Sürekli birbirinizle yardımlaşın, kafanızı kaldırın, dik oynayın" diyerek uyarılar yapıyor. 

ÖNCE KENETLENME

Trabzonspor'da yeni sezon öncesi öncelik birlik ve beraberlik arayışı dikkat çekiyor. 

Bu konuda çok hassas davranan teknik direktör Ersun Yanal, basit toplantıları dahi kenetlenerek gerçekleştiriyor. Antrenman öncesi saha ortasında toplanan bordo mavililer bir çember oluşturarak omuz omuza değerlendirmeler yapıyor. 

Yanal, birlik ve beraberlik vurgusunda bulunarak, takımdaki arkadaşlık duygularını ve yardımlaşmayı üst seviyeye çıkarmayı hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor