Erman Toroğlu: Bu penaltıyı vermeyen hakemin...

Erman Toroğlu Trabzonspor'un verilmeyen penaltısını böyle yorumladı

Erman Toroğlu: Bu penaltıyı vermeyen hakemin...

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor’un Denizlispor ile golsüz berabere kaldığı karşılaşmada hakem Volkan Bayarslan ve VAR Yaşar Kemal Uğurlu’nun kararları damga vurdu.

Trabzonspor’un verilmeyen penaltıları ve iptal edilen golü her kesimden tepki çekti.

Eski Hakem Erman Toroğlu da maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Toroğlu, Abdülkadir Ömür’ün verilmeyen golüyle ilgili olarak “ İlk pozisyona çizgi çekmiyorlar,  çektikleri  çizgi de yamuk. Bunların geometrisi nasıl. Bunlar overlok yapabilirler…” dedi.

90+3’te Serkan Asan’ın ceza sahasında düşürülmesiyle alakadar yorumlarda bulunan Toroğlu“ Bu pozisyona düdük çalmayan hakemin, bu pozisyona VAR’a çağırmayan hakemin gözlerinden öperim. Ayıptır. Terbiyesizliktir. Bu hakemlerin kafasına şeytan çabuk girmiş. Hakemler akıllı adamlardır, mesajı almışlar. Diskalifiyeler başlamış. Gücü gücüne yeteni götürecekler bu sene daha ikinci maç. Bu ahlak noksanlığı terbiye noksanlığı. Olacak şey değil. Ayıp bu..” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor