Erkan'a dev teklif

Trabzonspor transfere düşük bir bütçe ayırırken bu rakamın takımdan gidecek oyunculara göre artacağı belirtiliyor.   Yönetim en çok geliri Cardozo ve Erkan Zengin’den bekliyor. Cardozo ile devre arasından bu yana Çin kulüpleri ilgilenirken, Erkan’ı da Uza

Erkan'a dev teklif
Trabzonspor transfere düşük bir bütçe ayırırken bu rakamın takımdan gidecek oyunculara göre artacağı belirtiliyor.
 
Yönetim en çok geliri Cardozo ve Erkan Zengin’den bekliyor. Cardozo ile devre arasından bu yana Çin kulüpleri ilgilenirken, Erkan’ı da Uzakdoğu’dan iki kulüp takip ediyor. Erkan’ın forma giydiği İsveç Milli Takımı’nın hazırlık maçlarını takip eden yetkililer, gurbetçi futbolcu için yıllık 3 milyon Euro garanti ücreti gözden çıkarttı.
 
Fırtına’da geride bıraktığımız sezon 1 milyon 650 bin Euro kazanan Erkan’ın bu teklif sonrası bir hayli kafası karıştı. Çin’e gitmeye sıcak bakmayan Erkan Zengin, yüksek öneri sonrasında düşünmeye başladı.
 
4-5 milyon Euro...
 
Başarılı kanat oyuncusu kesin kararını Fransa’da düzenlenecek EURO 2016 sonrası verecek. Bordo-Mavili kulüp, Erkan Zengin’in Çin’e transfer olması halinde 4-5 milyon Euro’luk bir bonservis geliri bekliyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor