Erkan Zengin gidecek mi kalacak mı?

Trabzonspor'da Kadro dışı bırakılan ve daha sonra affedilen Erkan Zengin'in takımda kalıp kalmayacağı EURO 2016 sonrasında belli olcak. Trabzonspor ile ayrılık noktasında anlaşmaya vararak, ailesiyle birlikte İstanbul'a giden ancak son anda Teknik Direktö

Erkan Zengin gidecek mi kalacak mı?

Trabzonspor'da Kadro dışı bırakılan ve daha sonra affedilen Erkan Zengin'in takımda kalıp kalmayacağı EURO 2016 sonrasında belli olcak.

Trabzonspor ile ayrılık noktasında anlaşmaya vararak, ailesiyle birlikte İstanbul'a giden ancak son anda Teknik Direktör Ersun Yanal'ın devreye girmesiyle yeniden Trabzonspor ile antrenmanlara çıkmaya başlayan Erkan Zengin konusunda yönetim tecrübeli teknik adamın isteğini geri çevrilmedi.
 
EURO 2016'da forma giyecek olan Erkan Zengin ile bir görüşme yapan Yanal oyuncuya birlikte çalışma isteğini iletti. Tecrübeli oyuncunun durumunun ise Avrupa Şampiyonası'nda ortaya koyacağı performansın ardından netleşeceği belirtildi. Bordo-mavili yönetimin, Erkan Zengin ile ilgili kararı gelecek tekliflerin ardından değerlendireceği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler