Erkan Haber61’e konuştu

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçının ardından  Trabzonspor’da sular durulmuyor. Fenerbahçe maçının ardından Başkan Usta’nın basın toplantısı sonrası 6 futbolcu kondisyon eksilikleri gerekçe gösterilerek takımdan ayrı idman programı eşliğinde çalışacakları te

Erkan Haber61’e konuştu

Trabzonspor’da Fenerbahçe maçının ardından  Trabzonspor’da sular durulmuyor.

Fenerbahçe maçının ardından Başkan Usta’nın basın toplantısı sonrası 6 futbolcu kondisyon eksilikleri gerekçe gösterilerek takımdan ayrı idman programı eşliğinde çalışacakları tebliğ edilmiş bu tebliğden  sonra ise Özer Hurmacı takımla birlikte idmana çıkması kafaları karıştırmıştı.

Dün Erkan Zengin konusunda yaşananlar oyuncunun menajerinin Başkan Usta ile bir görüşme yaptığı ve görüşmenin ardından affedilmesi gündeme gelmişti. Bugün ise Erkan Zengin konusunda flaş gelişme yaşandı. Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın ile bir araya gelen oyuncu alacaklarına karşılık sözleşmesi feshedildi.

Yaşanan bu gelişmelerin ardından Erkan Zengin Haber61.Net Spor Servisine ayrılışı ile ilk kez konuştu.

Erkan yaptığı açıklamada, yönetimle görüştüğünü doğrulayarak, “Böyle bir görüşmem oldu. Şuanda fesih sözleşmesi hazırlanıyor. Sözleşme hazırlandıktan sonra bende gidip imza atacağım. Alacaklarımı da Trabzonspor’a bırakıyorum” ifadelerini kullandı.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor