Eren Albayrak'tan transfer açıklaması!

Son dönemde adı Trabzonspor'la anılan Rizesporlu futbolcu Eren Albayrak önemli açıklamalarda bulundu. Trabzonspor yönetimi ve Teknik Direktörü Ersun Yanal ile şuana kadar bir temas yaşanmadığını dile getiren yetenekli oyuncu, “Ne oluyor ne bitiyor, ben de

Eren Albayrak'tan transfer açıklaması!

Son dönemde adı Trabzonspor'la anılan Rizesporlu futbolcu Eren Albayrak önemli açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor yönetimi ve Teknik Direktörü Ersun Yanal ile şuana kadar bir temas yaşanmadığını dile getiren yetenekli oyuncu, “Ne oluyor ne bitiyor, ben de bilmiyorum. Menajerim görüşmelerde bulunuyor ama bana gelen resmi bir şey yok” şeklinde konuştu. Şu anda beklemede olduğunu dile getiren Eren Albayrak, “Bir kaç haftaya kadar her şeyin netleşeceğini umuyorum. Trabzonspor’a karşı kesinlikle ön yargılı değilim. Kaderimizde varsa yeniden Bordo-Mavili formayı giymek, tabii ki bu durum beni mutlu eder. Fakat burada Rizespor gerçeğini de unutmamak gerek. Benim yeniden Eren olmamı sağlayan Rizespor’u da kırıp dökmemek gerekiyor. Her şeyin hayırlı bir şekilde gelişmesi tek dileğim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor