Erdal Atalay’dan Ali Koç’a tepki! “Dış düşman kurgulayarak; başarısızlığınızın üstünü örtmeye çalışıyorsunuz”

Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Erdal Atalay Ali Koç’a tepki göstererek “Dış düşman kurgulayarak; başarısızlığınızın üstünü örtmeye çalışıyorsunuz” dedi.

Erdal Atalay’dan Ali Koç’a tepki! “Dış düşman kurgulayarak; başarısızlığınızın üstünü örtmeye çalışıyorsunuz”

Trabzonspor Divan Kurulu üyesi Erdal Atalay, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un şampiyonluk kutlamaları için kullandığı sözlere tepki gösterdi.

“Dış düşman kurgulayarak; başarısızlığınızın üstünü örtmeye çalışıyorsunuz” diyerek şu ifadeleri kullandı; 

“Fenerbahçe Kulübü başkanı Ali Koç, Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarını; “çirkin, hadsiz, şımarık, kural tanımaz, ülke değerlerini ayaklar altına alan” olarak nitelemiştir. Hatta, kendi taraftarlarına müdahale etme çağrısı yapmaktadır.

·       Ne ilginçtir ki; tüm dünyanın övgüyle bahsettiği şampiyonluk kutlamaları, bir tek Ali Koç’a dert olmuştur!

·       Ne ilginçtir ki; Ali Koç’a göre Fenerbahçe Kulübü hem Türkiye’nin en güçlü sivil toplum örgütüdür hem de sürekli olarak mağdur edilmektedir!

·       Ne ilginçtir ki; Mesut Özil’i Almanya’dan neredeyse “Beştepe aktarmalı” olarak İstanbul’a indiren Ali Koç, daimi mağdurdur!

·       Ne ilginçtir ki; 38 sene sonra ilk kez şampiyonluk kupası alan Trabzonspor mağdur değildir; ama bu süre içinde defalarca şampiyonluk kupası alan Fenerbahçe mağdurdur!

Ali Koç; Trabzonspor’un kollandığını da belirtmiştir. Bir kulüp kollanmasının örneği; kulübün bir suç için “kanun, talimat, kural ve kurulların değiştirilmesi” şeklinde tezahür edebilir. 2010-2011 sonrasında Fenerbahçe’nin dahil olduğu disiplin süreçlerinde cereyan eden kanun, talimat, kural ve kurul değişikliklerine bakılırsa; kimin nasıl kollandığını ayrıca izah etmeye gerek yoktur.

TFF nezdinde birçok disiplin dosyasında, siyasi iktidardan destek gören, Fenerbahçe Kulübü’dür. Taraftar eylemleri, saha içi ve saha dışı olayları, şike-teşvik dosyası dahil birçok soruşturmada, bunun örnekleri görülmüştür. Hatta, dönemin başbakanının ağzından “kişi ve kurumların ayırılması gerektiği” vurgusu; siyasi iktidarın, bağımsız yürütülmesi gereken TFF disiplin yargılamasına müdahale ettiğinin kanıtı olarak tarihe geçmiştir.

Sayın Ali Koç,

Fenerbahçe tarihinin en başarısız başkanısınız. Dış düşman kurgulayarak; başarısızlığınızın üstünü örtmeye çalışıyorsunuz. Sürekli olarak Trabzonspor’a değiniyorsunuz.

Sayın Ali Koç,

Bizce görünen şudur:

Size her yer Trabzon!”
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor